#UEL | OM - FENERBAHÇE : 0-1 (Maç Özeti)





İlk Şampiyonlar ligi kupası sahibi Marsilya bu sezon Avrupa defterini kapattı. 4 Kanat bekini defans yapmak zorunda kalan Baş antrenör Baup Forvet mevkisinde darlık nedeniyle bu bölgeyi 20 yaşında ki J.Ayew 'e teslim etti. Valbuena yokluğunda Amalfitano 'yu ortaya çeken Baup sağ açıkda bu sezon ilk defa ilk 11 de görev verdiği Raspentino ile oynadı. Defansif orta saha mevkisi için; Cheyrou yu rotasyon gereği kulube ye yanına alırken sahaya 19 yaşındaki Abdullah 'ı sürdü.


Bu kadar eksiğe rağmen saha içinde ki formasyon ile hücum zenginliği yaratmaya çalışan Marsilya takımı maça hızlı ve istekli başladı. Fenerbahçe uzun toplarla ve defansın arkasına atılan toplarla etkili olmaya çalıştı. Mendes Bordeaux maçında yaptığı faul ile kırmızı kart gördüğü pozisyona bir benzeri Fenerbahçe maçında Sow ile yaşadı. Bu kez sonuç sarı kartla bitti. Son dakikalara kadar gol arayan Fransız temsilcisi şansızlıkları son dakika direğe çarpan top ile son buldu.


This entry was posted on 22 Kasım 2012 Perşembe and is filed under ,,. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

Leave a Reply