#Ligue1 | OM - OGC Nice : 2-2



4-5-1 formasyonu ile sahada olan Marsilya Amalfitano ve Valbuena ile topu ileri taşıdı. Ayew kardeşler ile gol aradı. Sonradan oyuna giren Remy ve J.Ayew formsuzluklarıyla göze çarptı. Abdallah 'ın son dakikalarda yaptığı bireysel hatası ile golün gelmesi onu odak yapmasına karşın ilk golde adamını kaçıran Morel de kanat beklerinin eksiklerini göz önüne serdi.
Maç hakem hataları ile doluydu. Hakem sonuca etki etti fakat bir taraf demek olanaksızdı. Her iki tarafın lehine de inanılmaz hatalar oldu.

Maçın önemli anları:
A. Ayew golden bir dakika önce Amalfitano 'nun sağdan ortasına Penaltı noktası yakınlarında mükemmel yükseldi ve harika bir kafa vuruşu yaptı. Köşeyi bulamayınca kaleci üzerine gelen bu topu rahat çıkardı. Kaçan pozisyona kendisi bile inanamadı surat ifadesi bunu açıkça ortaya koydu. pozisyon bariz ofsayttı hakemler bunu kaçırdı.
A. Ayew yine sağdan gelen ortaya yine aynı noktada mükemmel yükseldi. Bu kez kafa vuruşun da ustalıkla gerçekleştirdi. Topu yere vurdurdu ve köşeyi buldu. Pozisyon yine ofsayttı fakat hakem es geçti.
A. Ayew maça damgasını vurmaya devam etti. Nice soldan bir korner kazandı. Karambol pozisyonunda çizgi üstünden A. Ayew çıkarttı. Bu pozisyon çizgiyi geçip geçmediği tartışmalarıyla geçti. A. Ayew 'in ayağı çizgiden içerdeydi.
Nice topu soldan taşıdı ve ortaladı. Sağ dan gelen Cvitanich arkada bomboş kaldı. Golü atmakda çok zorlanmadı. golden önce de orta sahada etkili olan Nice takımıydı.
Remy ile Amalfitano dakika 65 de yerlerini değiştirdiler. direk skorla alakalı bir değişiklik olmadı çünkü 65. dk. ya kadar Amalfitano, 65. dk. dan sonra Remy aynı bölgeden hücuma çıktı. Bu değişiklik den 2 dakika sonra soldan gelişen atak da Morel ortaladı. Ayew 'in şutu üst direğe çarptı. Dönen top kaleciye çarptı ve kale içine yöneldi. Nice kalecisi Ospina bu topu çizgiden çeldi. Top Valbuena 'nın önüne düştü. Valbuena topu kaleye gönderdi. Ospina bu topuda çıkardı fakat bu kez çizginin içinden.
Remy 77. dakika sağdan defansın arkasına sarktı. Kaleciyle karşı karşıya çok kötü bir vuruş gerçekleştirdi. Defans ile girdiği omuz omuza mücadelede ufak bir sakatlık geçirdi. Saha dışında ki doktor kontrolünden olumsuz sinyaller geldi. Remy yerini oyuna girdikden 14 dakiak sonra Raspentino ya bıraktı.
88. dakika da Nice orta sahada presi ile topu kazandı. Abriel ile soldan çizgiye indi. Arka bölgeden Eysseric kötü bir şut çıkardı fakat Abriel 'in önünde kalan topu boş kaleye gönderdi. 2-2

This entry was posted on 11 Kasım 2012 Pazar and is filed under ,,,,,. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

Leave a Reply